Duchovní život, knihy, názory, komentáře, úvahy, zprávy

První reakce na knihu

05.10.2014 20:13

K níže uvedené reakci:

Přišla zcela spontánně, bez vyžádání. Nechodím za čtenáři a netahám z nich žádné reakce.

Milá Lenko Kateřino, srdečně Tě zdravím! 
Včera jsem dočetla Tvoji knihu "Světlo a temno,velebte Pána" a nyní jsem ráda, že jsem dohledala i Tvou mailovou adresu a můžu Ti napsat. 
Jak příhodný název jsi pro svou knihu vybrala! Četla jsem se zaujetím Tvůj příběh, který tak upřímně popisuješ. V mnohém z toho, o čem píšeš, jsem se „sama našla“. Sdílím Tvůj pohled na spoustu věcí a mnohé Tvé názory. Žasnu nad nepochopením, se kterým ses setkávala od lidí (a především věřících). 
Raduji se z velkých věcí, které pro Tebe učinil Pán a třebaže se zpožděním, srdečně blahopřeji k Tvému zasvěcení, o kterém jsem nevěděla. Ale myslím, že na toto blahopřání není pozdě – vždyť od toho dne je pro Tebe každý další den velkým svátkem, viď?:-) 
Z Tvé knihy jsem si vypsala některé věty, které mne zvlášť oslovily, mezi nimi především ta ze samého závěru knihy, a sice že „Sebezápor a oběť stojí nad hřivnami a dary“. Kateřino, to je tak pravdivé! Díky za ta slova; a díky za celou knihu. A především – díky za Tebe! 

 

Milá Kateřino,

srdečně Tě zdravím! Chci Ti jen napsat, že Tvou knihu mi ihned po přečtení "znárodnila" jedna z mých přítelkyň a včera mi napsala toto:

"Knížka se mi moc líbila a obdivovala jsem Kateřinu, jaký má bohatý duchovní život. Moc pěkně, čtivě a zajímavě to napsala."

Tak jsem Ti to jen chtěla dát vědět, protože Tě to jistě potěší.

Požehnaný den celý týden!

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode